Avís legal

En compliment amb el deure informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari de la web, us informa del següent :

 

  • Denominació social: ORQUESTRA DE CAMBRA ACORDIONS BARCELONA.
  • NIF: G58174244.
  • Domicili: CL Entenza 218, 08029 (Barcelona).

 

Amb els límits establerts a la llei, ORQUESTRA DE CAMBRA ACORDIONS BARCELONA no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.

Els continguts i la informació no vinculen ORQUESTRA DE CAMBRA ACORDIONS BARCELONA ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet d’ORQUESTRA DE CAMBRA ACORDIONS BARCELONA poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que ORQUESTRA DE CAMBRA ACORDIONS BARCELONA no pot controlar. Per tant, ORQUESTRA DE CAMBRA ACORDIONS BARCELONA no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer a pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva d’ORQUESTRA DE CAMBRA ACORDIONS BARCELONA o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial haurà de comptar amb el consentiment exprés d’ORQUESTRA DE CAMBRA ACORDIONS BARCELONA.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que ORQUESTRA DE CAMBRA ACORDIONS BARCELONA ofereix a través del lloc web, heu de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació de aquestes dades us informem que, mitjançant l’emplenament dels presents formularis, les vostres dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers d’ORQUESTRA DE CAMBRA ACORDIONS BARCELONA per tal de poder-vos prestar i oferir els nostres serveis així com per informar-vos de les millores del lloc Web.

Us informem també que tindreu la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les vostres dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant email a: orquestra.ocab@gmail.com oa l’adreça: CL Entenza 218, 08029 Barcelona.